SPECIALIȘTI ÎN BRANDING ȘI REBRANDING

Aveți o afacere nouă care necesită o identitate vizuală completă?
În procesul de creare a unei identități vizuale eficiente și profesioniste, sunt luate în considerare mai multe aspecte.
Printre acestea se numără sfera de activitate, publicul țintă și competiția.

Înțelegerea aprofundată a domeniului de activitate este de o importanță extremă în crearea unei identități vizuale adecvate pentru afacerea dumneavoastră.

HAI SĂ STĂM DE VORBĂ

IDENTITATE VIZUALĂ CARE ATRAGE ATENȚIA CLIENȚILOR

  • LOGO-UL COMPANIEI
  • Opinia publicului țintă are o relevanță semnificativă în procesul de elaborare a unei identități vizuale eficiente. Componentele identității trebuie să exercite o atracție maximă asupra publicului țintă. Atât emblema, cât și celelalte elemente trebuie să fie ușor de memorat și recunoscut.

  • IDENTITATE VIZUALĂ COMPLETĂ
  • Specialiștii noștri sunt aici pentru a vă asista în dezvoltarea unei identități vizuale complete, inclusiv branding, rebranding, crearea unui logo și grafică publicitară. O identitate vizuală eficace se remarcă prin design-ul său și prin impactul pe care îl are asupra potențialilor clienți.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ, ADAPTATĂ AFACERII TALE

HAI SĂ DISCUTĂM

Te rugăm să completezi formularul, iar unul dintre colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi informațiile necesare.

Dacă dorești să ne contactezi direct, poți suna la numărul de telefon de mai jos, să ne trimiți un mesaj pe WhatsApp sau pe una dintre rețelele de socializare afișate pe site-ul nostru.

  L-V: 09:00 - 17:00
  contact@efectdigital.ro
  +40 723 277 120

DATE AGENTIE:

S.C. STARTUP DIGITAL S.R.L.
CUI: 45509870
Reg.Com.: J04/1463/2022Numele Tău*
Adresa Ta de Mail*
Numărul Tău de Telefon*
Descrie-ne proiectul tău